TUOTANTOJAMME

Vaiheet

puhevideot

Puhevideo on mahdollisuus tutustuttaa asiakkaasi sinuun jo ennen tapaamistanne. Olet varmasti huomannut, että on helpompi soittaa tuntemattomalle ihmiselle, jos näet tämän kuvan kotisivuilla. Kun katsot videon tästä henkilöstä, on yhteydenotto jo lähes tuttavallinen.

Puhevideoita voi käyttää lähes missä yhteydessä vain. Se toimii mainoksena, kotisivuilla palvelunkuvauksena tai vaikkapa sähköpostiviestissä lämminhenkisenä tervehdyksenä.

Puhevideo
Janne Mustonen

Puhevideo toimii sähköpostiviestissä

janne mustonen

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen toteutti sähköpostikampanjan, jota varten hän teetätti personoituja puhevideoita. Esiintyjänä Janne on varma, joten hän puhui jokaiselle asiakkaalleen oman videonsa.

Ilman leikkaustyötä videotuotanto tuli erittäin kustannustehokkaaksi.

OTA YHTEYTTÄ
Image

Asiantuntijuus kunniaan

Ekoeriste- Puhallusvillan asennus

Ekoeriste erottautuu alallaan todelliseksi asiantuntijaksi. Erilaiset puhevideot ovat olleet markkinoinnin kulmakivenä. Miten asennetaan puhallusvilla? Mikä materiaali sopii mihinkin rakennukseen ja miksi?

Työn tilaaminen asiantuntijalta on luotettavaa ja erilaiset informatiiviset videot antavat sopivasti perustietoa valintojen tueksi.

OTA YHTEYTTÄ

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten puhevideo hinnoitellaan?

Puhevideoon budjetoidaan kuvausaikaa studiolla tai kuvauskohteessa puheiden tallentamiseen ja videoiden viimeistelyyn leikkauksineen ja äänitöineen. Lisäksi voidaan kuvata tarinaa elävöittävää kuvituskuvaa ja tuottaa animoituja grafiikoita. Saat pitävän tarjouksen suunnitelman pohjalta.

Missä videot kuvataan?

Videot voidaan kuvata studioissa eri puolella Suomea budjetin mukaan. Käytössämme on myös liikkuva studio, joka voidaan pystyttää vaikkapa toimistoon. Tila tulee olla rauhallinen ja mahdollisimman vähäkaikuinen.

Miten valmistaudun kuvauksiin?

Olemme tehneet ohjeet puhevideolle valmistautumiseen. Tärkeintä on, että harjoittelet etukäteen, jotta voit ottaa rennommin ja olla oma itsesi.

Tarvitsenko maskeeraajan?

Tavallinen meikki toimii yleensä. Suurin kameraan näkyvä ongelma on yleensä ihon kiilto, jota saadaan miehilläkin peitettyä värittömällä puuterilla.

Voinko päättää millainen
tausta videolla on?

Taustojen mahdollisuus on lähes rajaton, sillä käytämme tarvittaessa green screen -tekniikkaa. Tällöin taustalle saa mitä vain, mikä sopii valosuunnittelun kanssa. Kuvatessa on siis jo tiedettävä, millainen tausta videoon tulee.

OTA YHTEYTTÄ

Kysymme tarvittaessa lisätietoja.
Esim. YouTube-linkki tai videoesimerkki referensseistämme
Image

TIIMIMME

Videotuotannot.fi -tiimi on tuottanut satoja animaatioita tv-mainontaan, jäähallien mediakuutiolle, verkkomainontaan, kotisivuille ja ulkomainontaan. Luova tiimimme koostuu kokeneista markkinoinnin asiantuntijoista, graafisista suunnittelijoista, 2D- ja 3D-animaattoreista, spiikkereistä ja äänisuunnittelijoista. Tuotantomme tapahtuu 100% talon sisällä. Olemme siis aidosti kotimainen yritys ja olemme toimineet jo vuodesta 2007.