TUOTANTOJAMME

Vaiheet

Spiikkituotannot

Millainen on hyvä spiikki?

Hyvä spiikki välittää tarkoitetut ajatukset sekä mielialan viestiä tukien ollen samalla luonnollisen inhimillinen. Hyvä spiikki lisää myös myyntiä.

Spiikkerimme Aki taipuu moniin tyyleihin ja tarkoituksiin äänellään vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella. Voit kuulla hänen muuntatautumiskykyistä ääntään referensseissämme.

Tarjoamme Akin ääntä spiikkeihin alkaen 150 € + alv. 24 %

Image
Image

Äänituotannot

Äänituotantoa jo yli 20 vuoden kokemuksella! Tarjoamme äänituotantoa videollesi tai äänispotiksi tarpeesi mukaisesti. Toteutamme tarvittaessa myös koko videotuotannon aina käsikirjoituksesta toteutuksen kautta kampanjointiin asti. Olemme tuottaneet ääntä kaikille alustoille kauppakeskusten kuulutuksista tv-dokumentteihin.

Äänituotanto on monen videotuotannon kompastuskivi. Laadukkaalla ääniraidalla varmistat videosi yleisölle useampia aisteja hivelevän elämyksen. Äänituotannolla on mahdollista vaikuttaa ihmisen alitajuntaan sekä ohjata kuulijan tunteita haluttua suuntaa kohti.

Äänituotantopalvelumme

  • Äänityspalvelut
  • Ääniraitojen synkronointi
  • Äänimiksaus
  • Äänisuunnittelu (ääniefektit, musiikki)
  • Foley-äänet
  • Masterointi julkaisualustan mukaisesti
  • Häiriöäänten poistaminen

Äänituotannot alkaen 250 € + alv. 24 %

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Onko spiikki- ja äänituotanto kallista?

Spiikki- ja äänituotanto ei ole kallista. Selkeä suunnitelma ja spiikin tai äänituotannon tekeminen kerralla valmiiksi pitävät kustannukset kurissa. Alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeavat muutokset nostavat budjettia, joten hyvin suunniteltu tuotanto tulee edullisemmaksi. Hintaan vaikuttavat myös ääniraidan kesto, valittu spiikkeri ja hänen mahdollinen julkisuusarvo.

Kuka puhuu spiikeissä?

Meidän tuotannoissa tarjotaan ääneksi Akia, puhutaan Talon Spiikkeristä. Puhuja voi olla myös asiakas itse tai ääneksi voi ostaa julkkiksen. Kaikkia ääniä ei ole mahdollista käyttää, sillä ääni voi olla jo saman toimialan kilpailevan yrityksen mainosäänenä.

Mistä tiedän, millainen lopputuloksesta tulee?

Luova prosessi syntyy alkukeskustelun pohjalta kirjoitettavasta käsikirjoitusluonnoksesta ja äänituotannon suunnitelmasta. Alkukeskusteluun on hyvä tuoda esille runsailla adjektiiveilla kuvaillen kaikki mahdolliset spiikkiin vaikuttavat tekijät. Tällaisia asioita ovat mm. kohderyhmä, pituus, tunnetila, taustamusiikki ja julkaisualusta.

Minkä pituinen spiikki- tai äänituotantoklippi voi olla?

Spiikki- ja äänituotantoklipin pituuden määrittelee sen käyttötarkoitus ja julkaisualusta. Tuotanto voi olla lyhyt tai pitkä. Lyhyessä tuotannossa korostuu usein tiukka aikaraja, joka vaikuttaa musiikin leikkaukseen tai spiikin pituuteen. Lyhytkestoinen tuotanto kannattaa aloittaa ääniraidasta, sillä mahdollisen animaation tapahtumat ovat helpompia toteuttaa valmiin ääniraidan rytmissä kuin toisinpäin.

Pitkässä tuotannossa korostuvat aikajanan ja käsikirjoituksen pitävyys. Irrallista sanaa tai lausetta voi korjata myöhemmin, mutta äänensävy saattaa olla hieman erilainen toisena päivänä. Pituus on optimaalinen, kun toivottu kuulijan huomioarvo välittyy ääniraidan läpi tavoitteen täyttymiseen asti.

Kuinka kauan spiikki- tai äänituotannon tekeminen kestää?

Äänituotannon tuotantoprosessi on suoraan verrannollinen sen laajuuteen ja teknisyyteen. Kaikista lyhyimmät spiikkituotannot valmistuvat suunnitteluvaiheesta lopputuotteeseen jopa päivän aikana.

Miten sisältö päätetään?

Spiikin sisältö tulee usein asiakkaalta, mutta halutessasi saat meiltä myös käsikirjoituspalvelun. Pituusrajoitteisissa spoteissa on yleistä, että asiakkaan tekstiä joudutaan hieman muokkaamaan, jotta haluttu sisältö istuu sovittuun aikamääreeseen erinomaisesti. Kaikista mahdollisista muutoksista sovitaan aina asiakkaan kanssa.

Mitä spiikki- ja/tai äänituotannolla voi kertoa?

Ääni on voimakas viestinnän keino. Äänen avulla voidaan luoda tunnelmia lähes rajattomasti. Ammattilaisina meidän tehtäväksi jää toteuttaa asiakkaan visio ja yhdessä hyväksytty suunnitelma annetun budjetin rajoissa.

OTA YHTEYTTÄ

Kysymme tarvittaessa lisätietoja.
Esim. YouTube-linkki tai videoesimerkki referensseistämme
Image

TIIMIMME

Videotuotannot.fi -tiimi on tuottanut satoja animaatioita tv-mainontaan, jäähallien mediakuutiolle, verkkomainontaan, kotisivuille ja ulkomainontaan. Luova tiimimme koostuu kokeneista markkinoinnin asiantuntijoista, graafisista suunnittelijoista, 2D- ja 3D-animaattoreista, spiikkereistä ja äänisuunnittelijoista. Tuotantomme tapahtuu 100% talon sisällä. Olemme siis aidosti kotimainen yritys ja olemme toimineet jo vuodesta 2007.